Kärcher WD3 Alleszuiger

151.25 125.00

Uitverkocht

Artikelnummer: 921 Categorieën: ,

Beschrijving

De WD 3 alleszuiger van Kärcher is je trouwe hulp bij diverse klussen in en rondom het huis. Deze waterstofzuiger kan kleine hoeveelheden water, maar ook droge en fijne stoffen opzuigen. Ideaal voor in de garage, kelder, auto of hobbykamer. De WD 3 is voorzien van een schokbestendig kunststof reservoir met een capaciteit van 17 liter.

Kenmerken Kärcher WD 3

Karcher WD 3  Geschikt voor nat en droog vuil
Karcher WD 3  Zelfde filterpatroon voor nat en droog vuil
Karcher WD 3  Ingebouwde blaasfunctie
Karcher WD 3  Parkeerstand en ergonomische draagbeugel
Karcher WD 3  Relatief kort snoer

Filterpatroon
Karcher WD 3 filterpatroon
Dankzij het speciale filterpatroon van Kärcher kun je zowel natte als droge stoffen opzuigen met hetzelfde filter, zodat je tussendoor niet hoeft te wisselen. Dit scheelt veel in tijd en onderhoud.

Wisselbare mondstukken
Karcher WD 3 mondstuk
De WD 3 alleszuiger wordt geleverd met een door Kärcher vernieuwd vloermondstuk die zowel geschikt is voor droog als nat zuigen. Ook wordt er een extra mondstuk voor moeilijk bereikbare plekken meegeleverd.

Blaasfunctie
Karcher WD 3 blaasfunctie
Naast zuigen kan de WD 3 ook blazen. De handige ingebouwde blaasfunctie komt goed van pas op plekken waar moeilijk gezogen kan worden. Ook is het handig om bijvoorbeeld bladeren van de oprit te verwijderen.

Ergonomisch
Dankzij de ergonomische draagbeugel neem je de WD 3 overal mee naar toe. De tank is voorzien van een handig pull & push sluitsysteem zodat je de alleszuiger eenvoudig kunt legen.

Parkeerstand en opbergmogelijkheden
Moet je tussendoor even iets anders doen? Dan kun je de alleszuiger eenvoudig even parkeren. Wanneer je helemaal klaar bent dan kun je de slangen en snoeren eenvoudig opbergen in een praktische opbergplaats.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kärcher WD3 Alleszuiger” te beoordelen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.