KORTINGSCODE: LENTE5 VOOR 5% KORTING

Kraft Pro kettingzaag

Kraft Pro kettingzaag

Als u op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare en betaalbare kettingzaag, dan is de Kraft Pro+ 58CC Kettingzaag de perfecte oplossing. Met zijn robuuste motor en automatische smering van de ketting, kan deze kettingzaag gemakkelijk door dikke takken en bomen zagen. Voor slechts €89 wordt deze kettingzaag binnen twee werkdagen geleverd.

Krachtige prestaties

De Kraft Pro Kettingzaag is uitgerust met een krachtige 58CC motor die voldoende vermogen biedt om door dikke takken en bomen te zagen. Het zaagblad van 50 cm is groot genoeg om grote stammen te zagen en dankzij de automatische smering van de ketting, werkt de zaag soepel en efficiënt.

Kraft Pro kettingzaag

Gemakkelijk in gebruik

De Kraft Pro+ 58CC Kettingzaag is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabele grip en verminderen vermoeidheid tijdens langdurig gebruik. De handige schakelaar en choke zorgen voor een snelle en gemakkelijke start, zelfs in koude omstandigheden.

Kraft Pro kettingzaag

Snelle en gratis bezorging!

Als u de kettingzaag vandaag bestelt, wordt deze binnen twee werkdagen gratis geleverd. Zo kunt u snel beginnen met het zagen van bomen en takken zonder te hoeven wachten op de levering van uw kettingzaag.

Bestellen

Delen:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Inhoud

Recent

Winkelwagen