Klantenservice

Levertijden en bezorging

Als je vóór 12:00 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat je pakket binnen twee werkdagen in huis is. We werken nauw samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd bij je wordt afgeleverd.

De levertijd kan variëren, afhankelijk van je locatie en de gekozen verzendmethode. We streven er echter naar om je pakket binnen 1 werkdag bij je thuis te bezorgen. Houd er rekening mee dat weekends en feestdagen mogelijk de bezorgtijd kunnen beïnvloeden.

Mocht je vragen hebben over je bestelling of de bezorging ervan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

FAQ

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze producten, bestellingen, verzending en meer.

Bij bestellingen vóór 12:00 uur op een werkdag, wordt je pakket nog dezelfde dag verzonden. De levertijd kan variëren, afhankelijk van je locatie en de gekozen verzendmethode. Binnen twee werkdagen is je pakket in huis.

Nee, wij bieden gratis verzending aan voor al onze bestellingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra kosten voor de bezorging van je pakket.

Ja, je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren als je niet tevreden bent. Zorg ervoor dat het product ongebruikt is en in de originele verpakking zit. Neem contact met ons op om een retour te regelen.

Bij het retourneren zijn de verzendkosten voor jouw rekening, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst. Neem contact met ons op voor meer informatie over het retourproces en de verzendkosten.

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. De terugbetaling zal worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt.