KORTINGSCODE: LENTE5 VOOR 5% KORTING

Elektrische Step kopen?

Elektrische scooter step

Maak kennis met onze nieuwe elektrische scooter step! Deze step is niet alleen super licht van gewicht, maar ook nog eens erg praktisch in gebruik. Door de krachtige 350W motor kun je snelheden bereiken van wel 25-30 km/h en met de grote actieradius van 25-30 km hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij tijdens je rit. Bovendien is de step waterbestendig, zodat je ook op regenachtige dagen met een gerust hart op pad kunt gaan. En met de handige digitale app kun je jouw ritgegevens bijhouden en je step op afstand vergrendelen. Kortom, deze elektrische scooter step is de perfecte keuze voor een snelle, duurzame en comfortabele rit!

Elektrische step motor

De elektrische scooter step heeft een krachtige 350W-motor waarmee je snelheden van 25-30 km/h kunt bereiken. Met een actieradius van 25-30 km kun je langere afstanden afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de batterij. De step kan een maximaal gewicht van 120 KG dragen en is daarom geschikt voor volwassenen.

Elektrische scooter step

Waterbestendig

Het materiaal van de step is gemaakt van aluminium, wat het niet alleen licht van gewicht maakt, maar ook duurzaam. Het materiaal is waterbestendig, waardoor de step gebruikt kan worden bij regenachtig weer zonder dat dit invloed heeft op de prestaties.

Elektrische scooter step

Robuuste banden

De banden van de step hebben een afmeting van 8,5 inch en zijn robuust, waardoor ze bestand zijn tegen ruwe terreinen en schokken. Dit zorgt voor een soepele en veilige rit, zelfs op hobbelige wegen.

Elektrische scooter step

Oplaadtijd

De batterij van de step heeft een capaciteit van 36V/7.8Ah en kan worden opgeladen met een spanning tussen 110-240V en een frequentie van 50-60Hz. De oplaadtijd bedraagt 4-6 uur. Dit betekent dat je de step gemakkelijk ‘s nachts kunt opladen en de volgende dag weer op pad kunt.

Delen:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Inhoud

Recent

Winkelwagen